LIVRARE

 1.Dupa inregistrarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul va primi un mail/telefon de instiintare in fiecare pas al stadiului livrarii Comenzii sale sau va putea urmari acest stadiu.

Perioada de livrare a fiecarei Comenzi este specificata in momentul plasarii Comenzii si se calculeaza pe baza duratei transportului Bunurilor de la furnizor catre depozitul Vanzatorului sau perioada de productie a Bunurilor, durata de procesare a Comenzii in depozitul Vanzatorului si durata de procesare si livrare prin serviciului de curierat, tinandu-se cont de numarul de zile lucratoare din luna. Livrarea se va face, de regula, in interiorul perioadei de livrare specificata in Comanda. 

2.In conditiile in care livrarea Comenzii va depasi termenul comunicat in momentul plasarii Comenzii, Vanzatorul are obligatia sa anunte Clientul/Cumparatorul.

3. Livrarea Bunurilor se realizeaza exclusiv prin curier, pe teritoriul Republicii Moldova si Vanzatorului ii revine dreptul de a decide ce companie de curierat va fi folosita pentru livrarea fiecarui colet in parte, fara ca Clientul/Cumparatorul sa isi poata exprima preferinta sau sa solicite daune-interese cauzate de acest fapt.

4.Livrarea include doar serviciul de livrare pana in fata cladirii de la locatia specificata de Client/Cumparator in Comanda. Acest serviciu nu include si manipularea Bunurilor pana la usa Clientului/Cumparatorului sau montarea Bunurilor.