Saltea Cocos Superortopedica, Husa Detasabila, 22cm

+2 Perne 50x70 CADOU

Înaltime saltea - 22 cm
Greutate sustinuta - 140+140 kg
Nivelul de duritate- mediu(4 din 5)/ (3 din 5)
Garantie - 5 ani

Alegeți o variantă:

De la 2.280,00 MDL
Please select variants first
 • Salteaua Cocos cu arcuri, 22 cm, Box Sistem, este ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
 • Ofera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
 • Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

STRUCTURA:

Inaltime totala 22 cm 

Husa Bumbac si Aloe Vera

Husa Detasabila - Da

Fata Vara/Iarna - Da

Fermitate Fata - 4/5

Fermitate Spate - 3/5

Greutate maxima adminsa 140 Kg / persoana

Sistem Box Sistem - Da(incasetata cu placi de spuma poliuretanica intre randurile de arcuri, pe margini cu grosimea de 5 cm.

Tratata impotriva acarienilor si mucegaiului

Garantie forma nucleu 5 ani

DESCRIERE:

1.Plasa de arcuri de tip Bonell.

Este confecţionată dintr-o plasă de arcuri bitronice, de tip BONELL, cu 5 inele din sârmă de oţel din carbon, cu grosimea de 2,2 mm, tratate termic la curenţi de înaltă frecvenţă, ceea ce conferă o rezistenţă îndelungată a elasticităţii sârmei.

Fiecare rînd de arcuri este legat de următorul printr-o sârma elicoidală, de o grosimea de 1,4 mm, ceea ce conferă rezistenţă la mişcări a saltelei. 

2. Feltru(Pîsla)

Strat de suport textil pe ambele feţe, pâslă thermofelt - 1000 gr/m2

3. Fibra de Cocos

Fibre de cocos cu densitatea de 130 kg/ m3 şi grosimea de 25 mm. Fibrele de cocos sortate sunt presate și acoperite de lapte de latex fierbinte. Astfel rezultă un material foarte elastic și dur, și în același timp foarte rezistent.  

4. Spuma Poliuretanica

Strat de spumă poliuretanică cu densitatea de 25 kg/ m3, cu o grosime de 3 cm, lipită cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene. 

5. Strat de Vatelina

Densitate de 277 gr/m2. Grosime- 1,0 cm.

6. Husa

Husa saltelei este compusa din 3 straturi, matlasata complet din Bumbac si Aloe Vera, împreună cu un strat de vatelină de 200 gr/m2.

Proprietatile naturale antimicrobiene binecunoscute in medicina curenta, diminueaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata husei si asigura o suprafata curata, antialergica pentru unui somn sanatos fara micro-organisme.


Cum se livreaza si cum se utilizeaza?

 • Salteaua se livreaza nerulata si nevidata, pentru a nu-i afecta calitatea .
 • Dupa livrare, pentru a nu taia din greseala husa, se taie cu o foarfeca (nu cuter) folia.
 • Se aseaza pe pat salteaua astfel incat sa se incadreze perfect in rama patului,
 • Se pastreaza pelicula, pentru ca in caz de retur, puteti returna salteaua numai in cazul in care este reambalata.

Cum se intretine salteaua?

 • In primul rand, durata de viata depinde de greutatea persoanelor care dorm si de abundenta transpiratiei.
 • Floseste o protecie de saltea care absoarbe transpiratia si o impiedica o sa ajunga la saltea. Spala si schimba protectia cat mai des.
 • Foloseste o saltea aditionala sau topper pentru a avea mai mult confort dar si pentru a proteja salteaua.
 • Nu iti face patul imediat ce te trezesti dimineata. Umezeala din timpul noptii trebuie sa fie eliminata si salteaua sa se aeriseasca suficient.
 • Aeriseste salteaua din cand in cand, in zilele insorite. Acarienii se dezvolta in medii umede, de aceea o saltea umeda va fi vulnerabila. Aerul curat te scapa de acarieni.
 • Intoarce salteaua de pe o fata pe alta la cel putin 3 sau 4 ori pe an. Este importat sa intorci salteaua de pe o fata pe alta dar si cu partea de sus in jos (cele cu memory se intorc doar cap-picioare, nu si fata verso). Acest lucru impiedica salteaua sa isi schimbe forma in functie de atomia persoanei care o foloseste. Aspira salteaua cu regularitate, pentru a avea o saltea curata, fara praf si acarieni care pot intra in husa matlasata a saltelei.