Saltea Ortopedica MEMORY , Anatomica, 27 cm

+2 Perne 50x70 CADOU

Înaltime saltea - 27 cm
Greutate sustinuta - 150+150 kg
Nivelul de duritate- mediu(3 din 5)/(4 din 5)
Garantie - 4 ani

Fata Vara/Iarna - Da

Alegeți o variantă:

De la 2.856,00 MDL
Please select variants first
 • Salteaua  MEMORY, 27 cm, Box Sistem, este ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
 • Ofera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
 • Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

CARACTERISTICI GENERALE:  

STRUCTURA:   

Inaltime totala 27 cm

Husa Bumbac - Da

Fata Vara/Iarna - Da

Butoni de Aerisire- Da/Banda de Arisire 3D

Fermitate Fata - 3/5

Fermitate Spate - 4/5

Greutate maxima adminsa 150 Kg / persoana

Sistem Box Sistem - Da(incasetata cu placi de spuma poliuretanica intre randurile de arcuri, pe margini cu grosimea de 5 cm.

Garantie forma nucleu 4 ani

1.Plasa de arcuri de tipBonell, Bitronconice.

Salteaua este realizata dintr-o plasă de arcuri bitronconice, de tip Bonell, cu diametru de 72 mm, din sârma de oţel din carbon, cu grosimea de 2,2 mm.

Sârma de oţel-carbon este realizată prin tratare termică, la curenţi de înaltă frecvenţă pentru ai conferi o indelungată rezistenţă şi elasticitate. Rândurile de arcuri sunt legate între ele cu sârmă elicoidală, cu grosimea de 1,4 mm, pentru a avea o bună rezistenţă la mişcări şi pentru a crea o ridigizare a saltelei.

2. Feltru(Pîsla)

Peste plasa de arcuri se aşează (pe ambele feţe) 2 straturi de pâslă thermofelt, cu densitatea de 1200 g/m2.

3. MEMORY FOAM 

Memory Foam cu densitatea de 50 kg/ m3 şi grosimea de 4 cm. Astfel confortul este asigurat de cei 4 cm de MemoryFoam, ce preiau amprenta corpului şi egalizeaza punctele de presiune, susţinând în mod natural coloana vertebrală. Spuma vascoelastică fiind un material ce răspunde nu numai greutăţii corpului ci şi căldurii emise de acesta, fiind şi termoreglabil, totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveţi obiceiul sa dormiţi pe burtă, spate sau pe lateral.  

4. Strat de Vatelina

Densitate de 277 gr/m2. Grosime- 1,0 cm.

5. Husa

Husa saltelei este compusa din 3 straturi, matlasata complet din Bumbac, împreună cu un strat de vatelină de 277 gr/m2 şi TNT 15 gr/m2.

Cantul saltelei este deasemenea întărit de jur imprejur cu bandă decorativă, la fiecare muchie a saltelei, prin coasere dubla la capete. 

Cum se livreaza si cum se utilizeaza?

 • Salteaua se livreaza nerulata si nevidata, pentru a nu afecta calitatea saltelei.
 • Dupa livrare, pentru a nu taia din greseala husa, se taie cu o foarfeca folia.
 • Se aseaza pe pat salteaua astfel incat sa se incadreze perfect in rama patului,
 • Se pastreaza pelicula, pentru ca in caz de retur, puteti returna salteaua numai in cazul in care este reambalata.

Cum se intretine salteaua?

 • In primul rand, durata de viata depinde de greutatea persoanelor care dorm si de abundenta transpiratiei.
 • Floseste o protecie de saltea care absoarbe transpiratia si o impiedica o sa ajunga la saltea. Spala si schimba protectia cat mai des.
 • Foloseste o saltea aditionala sau topper pentru a avea mai mult confort dar si pentru a proteja salteaua. 
 • Nu iti face patul imediat ce te trezesti dimineata. Umezeala din timpul noptii trebuie sa fie eliminata si salteaua sa se aeriseasca suficient.
 • Aeriseste salteaua din cand in cand, in zilele insorite. Acarienii se dezvolta in medii umede, de aceea o saltea umeda va fi vulnerabila. Aerul curat te scapa de acarieni.
 • Intoarce salteaua de pe o fata pe alta la cel putin 3 sau 4 ori pe an. Este importat sa intorci salteaua de pe o fata pe alta dar si cu partea de sus in jos (cele cu memory se intorc doar cap-picioare, nu si fata verso). Acest lucru impiedica salteaua sa isi schimbe forma in functie de atomia persoanei care o foloseste. Aspira salteaua cu regularitate, pentru a avea o saltea curata, fara praf si acarieni care pot intra in husa matlasata a saltelei.