Saltea SuperLux, Superortopedica, 25 cm

+2 Perne 50x70 CADOU

Înaltime saltea - 25 cm
Greutate sustinuta - 120+120 kg
Nivelul de duritate- mediu(4 din 5)
Garantie - 4 ani

Fata Vara/Iarna - Da

Alegeți o variantă:

De la 1.860,00 MDL 1.860,00 MDL
Please select variants first
 • Salteaua  SuperLux, cu arcuri, 25 cm, Box Sistem, este ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
 • Ofera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
 • Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

CARACTERISTICI GENERALE:  

STRUCTURA:  

Inaltime totala 25 cm

Husa Bumbac - Da

Fata Vara/Iarna - Da

Butoni de Aerisire- Da/Banda de Arisire 3D

Fermitate Fata - 4/5

Fermitate Spate - 4/5

Greutate maxima adminsa 120 Kg / persoana

Sistem Box Sistem - Da(incasetata cu placi de spuma poliuretanica intre randurile de arcuri, pe margini cu grosimea de 5 cm.

Tratata impotriva acarienilor si mucegaiului

Garantie forma nucleu 5 ani


1.Plasa de arcuri de tip Bonell, Bitroncoice.

Salteaua este realizata dintr-o plasă de arcuri bitronconice, de tip Bonell, cu diametru de 72 mm, din sârma de oţel din carbon, cu grosimea de 2,2 mm.

Sârma de oţel-carbon este realizată prin tratare termică, la curenţi de înaltă frecvenţă pentru ai conferi o indelungată rezistenţă şi elasticitate. Rândurile de arcuri sunt legate între ele cu sârmă elicoidală, cu grosimea de 1,4 mm, pentru a avea o bună rezistenţă la mişcări şi pentru a crea o ridigizare a saltelei.

2. Feltru(Pîsla)

Perimetral, pe marginea plasei cu arcuri este adaugată o margine antilasare cu spumă poliuretanică de înaltă densitate SISTEM BOX. Peste plasa de arcuri se aşează (pe ambele feţe) 2 straturi de pâslă thermofelt, cu densitatea de 1200 g/m2. 

3. Spuma Poliuretanica

Strat de spumă poliuretanică cu densitatea de 25 kg/ m3, cu o grosime de 4 cm, lipită cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene. 

4. Strat de Vatelina

Densitate de 277 gr/m2. Grosime- 1,0 cm.

5. Husa

Husa saltelei este compusa din 3 straturi, matlasata complet din Bumbac, împreună cu un strat de vatelină de 277 gr/m2 şi TNT 15 gr/m2.

Cantul saltelei este deasemenea întărit de jur imprejur cu bandă decorativă, la fiecare muchie a saltelei, prin coasere dubla la capete. 

Cum se livreaza si cum se utilizeaza?

 • Salteaua se livreaza nerulata si nevidata, pentru a nu afecta calitatea saltelei.
 • Dupa livrare, pentru a nu taia din greseala husa, se taie cu o foarfeca  folia.
 • Se aseaza pe pat salteaua astfel incat sa se incadreze perfect in rama patului,
 • Se pastreaza pelicula, pentru ca in caz de retur, puteti returna salteaua numai in cazul in care este reambalata.

Cum se intretine salteaua?

 • In primul rand, durata de viata depinde de greutatea persoanelor care dorm si de abundenta transpiratiei.
 • Floseste o protecie de saltea care absoarbe transpiratia si o impiedica o sa ajunga la saltea. Spala si schimba protectia cat mai des.
 • Foloseste o saltea aditionala sau topper pentru a avea mai mult confort dar si pentru a proteja salteaua. 
 • Nu iti face patul imediat ce te trezesti dimineata. Umezeala din timpul noptii trebuie sa fie eliminata si salteaua sa se aeriseasca suficient.
 • Aeriseste salteaua din cand in cand, in zilele insorite. Acarienii se dezvolta in medii umede, de aceea o saltea umeda va fi vulnerabila. Aerul curat te scapa de acarieni.
 • Intoarce salteaua de pe o fata pe alta la cel putin 3 sau 4 ori pe an. Este importat sa intorci salteaua de pe o fata pe alta dar si cu partea de sus in jos (cele cu memory se intorc doar cap-picioare, nu si fata verso). Acest lucru impiedica salteaua sa isi schimbe forma in functie de atomia persoanei care o foloseste. Aspira salteaua cu regularitate, pentru a avea o saltea curata, fara praf si acarieni care pot intra in husa matlasata a saltelei.