Saltea Ortopedica GOLD, Pochet Spring+Latex, 23 cm

+2 Perne 50x70 CADOU

Înaltime saltea - 25 cm
Greutate sustinuta - 130+130 kg
Nivelul de duritate- mediu(3 din 5)/(4 din 5)
Husa detasabila - Da

GARANTIE - 7 ani

Alegeți o variantă:

De la 3.591,00 MDL
Please select variants first
 • Salteaua Ortopedica, GOLD, Anatomica, cu arcuri INDIVIDUALE, 25 cm, este ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
 • Ofera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
 • Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

STRUCTURA:

DESCRIERE:

Inaltime totala 25 cm

Husa Bumbac/Aloe Vera - Da

Husa detasabila - Da

Fata Vara/Iarna - Da

Fermitate Fata - 3/5

Fermitate Spate - 4/5

Greutate maxima adminsa 130 Kg / persoana

Sistem Box Sistem - Da(incasetata cu placi de spuma poliuretanica pe margini cu grosimea de 5 cm.

Garantie forma nucleu 7 ani

1. Arcuri Impachetate Individual( Pochet Spring)

Arcurile impachetate individual, in material netesut, permitand fiecarui arc sa actioneze independent, in functie de masa corporala si gradul de presiune aplicat. Salteaua Pochet Spring are un numar de 400 de arcuri/mp si, datorita independentei fiecaruia, aceste saltele isi mentin o perioada indelungata de timp, duata de viata medie a unei saltele fiind de 10 ani.

Beneficiati de un somn linistit, indiferent de miscarile partenerului

3. LATEX 

Latex cu densitatea de 65 kg/ m3 şi grosimea de 50 mm, cu perioada extra lungă de utilizare. Într-un gram de Latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunică între ele ca o adevarată rețea. Aceste caracteristici permit crearea unei saltele anatomice, cu funcții ortopedice și performante de confort la un înalt nivel.

3. Spuma Poliuretanica

Strat de spumă poliuretanică cu densitatea de 28 kg/ m3, cu o grosime de 5 cm, lipită cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene. 

4. Strat de Vatelina

Densitate de 277 gr/m2. Grosime- 1,0 cm.

5. Husa

Husa saltelei este compusa din 3 straturi, matlasata complet din Bumbac si Aloe Vera, împreună cu un strat de vatelină de 200 gr/m2.

Proprietatile naturale antimicrobiene  binecunoscute in medicina curenta, diminueaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata husei si asigura o suprafata curata, antialergica pentru unui somn sanatos fara micro-organisme.

Cum se livreaza si cum se utilizeaza?

 • Salteaua se livreaza nerulata si nevidata, pentru a nu-i afecta calitatea .
 • Dupa livrare, pentru a nu taia din greseala husa, se taie cu o foarfeca (nu cuter) folia.
 • Se aseaza pe pat salteaua astfel incat sa se incadreze perfect in rama patului,
 • Se pastreaza pelicula, pentru ca in caz de retur, puteti returna salteaua numai in cazul in care este reambalata.

Cum se intretine salteaua?

 • In primul rand, durata de viata depinde de greutatea persoanelor care dorm si de abundenta transpiratiei.
 • Floseste o protecie de saltea care absoarbe transpiratia si o impiedica o sa ajunga la saltea. Spala si schimba protectia cat mai des.
 • Foloseste o saltea aditionala sau topper pentru a avea mai mult confort dar si pentru a proteja salteaua.
 • Nu iti face patul imediat ce te trezesti dimineata. Umezeala din timpul noptii trebuie sa fie eliminata si salteaua sa se aeriseasca suficient.
 • Aeriseste salteaua din cand in cand, in zilele insorite. Acarienii se dezvolta in medii umede, de aceea o saltea umeda va fi vulnerabila. Aerul curat te scapa de acarieni.
 • Intoarce salteaua de pe o fata pe alta la cel putin 3 sau 4 ori pe an. Este importat sa intorci salteaua de pe o fata pe alta dar si cu partea de sus in jos (cele cu memory se intorc doar cap-picioare, nu si fata verso). Acest lucru impiedica salteaua sa isi schimbe forma in functie de atomia persoanei care o foloseste. Aspira salteaua cu regularitate, pentru a avea o saltea curata, fara praf si acarieni care pot intra in husa matlasata a saltelei.