Somiera Metalica Standard, Lemn de Fag

Material cadru - metal

Material lamele - Lemn de Fag

Tip Lamele - suprapuse pe profil

Greutate sustinuta - 120 kg

Alegeți o variantă:

De la 1.060,00 MDL
Please select variants first

Somiera cu cadru metalic este alegerea ideala daca sunteti in cautarea unui pat durabil, comfortabil, rezistent si usor de montat. Noi va punem la dispozitie produse de cea mai inalta calitate si de diverse dimensiuni, pentru a va putea bucura nu doar de un somn linistit, ci si de solutia estetica ideala pentru dormitorul dumneavoastra. 

*Pretul picioarelor  este inclus in pret. 


CARACTERISTICI GENERALE: 

DESCRIERE:

  • Dimensiune profil metalic: 30x30 mm
  • Grosime Profil Metalic: 1.2 mm
  • Numar de lamele: 26 buc.
  • Inaltime de la podea: Total - 27 cm/ Picioruse - 25 cm
  • Latime Lamele: 8x53 mm
  • Tipul Lamelelor: Suprapuse pe profi
  • Gauri: Doar pentru picioare
  • Greutate sustinuta per persoana: 120 kg

Somiera Standard este o somiera durabila cu cadrul metalic din profil 30mm x30mm si grosime de 1.8mm vopsit in camp electrostatic care este imbinat prin suporturi plastice cu 32 lamele elastice din mesteacan stratificat cu latimea de 53mm si grosime de 8mm.

Pentru ca somnul vostru sa fie unul linistit si odihnitor, de multe ori nu este suficient ca salteaua sa fie una de calitate. Combinatia potrivita intre saltea si somiera pat iti ofera garantia unei pozitii corecte a coloanei vertebrale si iti asigura sustinerea de care ai nevoie.

Somiera este prevazuta cu o bara metalica fata de profilul folosit perimetral - aceasta previne deformarea somierei si ofera un adaos de rezistenta.

Prin intermediul spatiilor libere dintre lamele somiera ofera o aerisire constanta a saltelei astfel aerul poate circula si intre-un mod oarecare nu impiedica salteaua sa "respire".

In dependenta de necesitatea aceasta poate fi instalata atat pe 5 picioruse reglabile din metal (cate 4 pe colturi si 1 pe mijloc).

Continut:

Somiera metalica cu lamele din lemn stratificat  si suporturi din plastic.