Topper DREAM, Memory Foam, 6 cm

Înaltime topper - 6 cm
Greutate sustinuta - 120+120 kg
Nivelul de duritate- mediu(3 din 5)
Husa detasabila - Da

GARANTIE - 5 ani

Выбрать вариант:

От 1 113,00 MDL
Please select variants first

CARACTERISTICI GENERALE:  

Inaltime totala 6 cm

Husa Bumbac/Ioni de argint - Da

Husa detasabila - Da

Banda de Arisire 3D

Fermitate Fata - 3/5

Fermitate Spate - 3/5

Greutate maxima adminsa 120 Kg / persoana

Garantie forma nucleu 5 ani

STRUCTURA:   

1. MEMORY FOAM

Memory Foam cu densitatea de 45 kg/ m3 şi grosimea de 5 cm. Astfel confortul este asigurat de cei 5 cm de MemoryFoam, ce preiau amprenta corpului şi egalizeaza punctele de presiune, susţinând în mod natural coloana vertebrală. Spuma vascoelastică fiind un material ce răspunde nu numai greutăţii corpului ci şi căldurii emise de acesta, fiind şi termoreglabil, totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveţi obiceiul sa dormiţi pe burtă, spate sau pe lateral. 

2. Strat de Vatelina

Densitate de 277 gr/m2. Grosime- 0,5 cm.

5. Husa

Husa saltelei este compusa din 3 straturi, matlasata complet din Bumbac si Ioni de Argint, împreună cu un strat de vatelină de 200 gr/m2.

Capsulele cu ioni de argint ajuta la eliberarea tensiunilor acumulate in timpul zilei prin disiparea electricitatii statice.

Proprietatile naturale antimicrobiene ale ionilor de argint, binecunoscute in medicina curenta, diminueaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata husei si asigura o suprafata curata, antialergica pentru unui somn sanatos fara micro-organisme.

Cantul saltelei este deasemenea întărit de jur imprejur cu bandă decorativă, la fiecare muchie a topperului, prin coasere dubla la capete.