Topper Fibra de Cocos 6 cm, Husa Aloe Vera Antialergica si Antibacteriana

Înaltime topper - 6 cm
Greutate sustinuta - 120+120 kg
Nivelul de duritate- mediu(3 din 5)/(4 din 5)
Husa detasabila - Da

GARANTIE - 5 ani

Alegeți o variantă:

De la 758,00 MDL
Please select variants first
 • Topperul COCOS, fibra BIO, 6 cm este ortopedic si anatomic - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
 • Ofera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
 • Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.


CARACTERISTICI GENERALE: 

STRUCTURA:  

Inaltime totala 6 cm

Husa detasabila - Da

Fata Vara/Iarna - Da

Fermitate Fata - 3/5

Fermitate Spate - 4/5

Greutate maxima adminsa 120 Kg / persoana

Garantie forma nucleu 5 ani

1. Spuma Poliuretanica

Strat de spumă poliuretanică cu densitatea de 22 kg/ m3, cu o grosime de 5 cm, lipită cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene.

2. Fibra de COCOS BIO

Fibre de cocos cu densitatea de 130 kg/ m3 şi grosimea de 20 mm. Fibrele de cocos sortate sunt presate și acoperite de lapte de latex fierbinte. Astfel rezultă un material foarte elastic și dur, și în același timp foarte rezistent.

3. Husa

Husa topperului este compusa din 3 straturi, matlasata complet din Bumbac si Aloe Vera, împreună cu un strat de vatelină de 200 gr/m2.

Proprietatile naturale antimicrobiene binecunoscute in medicina curenta, diminueaza dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata husei si asigura o suprafata curata, antialergica pentru unui somn sanatos fara micro-organisme.

Cum se livreaza si cum se utilizeaza?

 • Topperul se livreaza rulat.
 • Dupa livrare, pentru a nu taia din greseala husa, se taie cu o foarfeca folia.
 • Se aseaza pe pat, astfel incat sa se incadreze perfect.
 • Se pastreaza pelicula. In caz de retur, puteti returna numai in cazul in care este reambalat.

Cum se intretine topperul?

 • In primul rand, durata de viata depinde de greutatea persoanelor care dorm si de abundenta transpiratiei.
 • Nu iti face patul imediat ce te trezesti dimineata. Umezeala din timpul noptii trebuie sa fie eliminata si topperul sa se aeriseasca suficient.
 • Aeriseste topperul din cand in cand, in zilele insorite. Acarienii se dezvolta in medii umede, de aceea topperul umed va fi vulnerabil. Aerul curat te scapa de acarieni.
 • Intoarce topperul de pe o fata pe alta la cel putin 3 sau 4 ori pe an.  Aspira topperul cu regularitate, pentru a fi  curat, fara praf si acarieni care pot intra in husa topperului.